.


 
Jag har lite svårt för att hitta motivation just nu. Jag känner mig mest trött och hängig samtidigt som jag vill göra så mycket. Det går inte riktigt ihop det där... Saken är den att jag hatar att inte göra bra ifrån mig men det känns lite tyngre just nu. Det känns som om jag hade mer flyt i våras och jag tror nog att det var så också. Då var det lite intressantade och roligare i skolan, löpträningen gick bra, jag kunde koppla av med ridningen... nu får jag anstränga mig mycket mer för att ens få lite plugg gjort, löpningen har jag gett upp eftersom foten krånglar och gör ont. Det är i alla fall skönt att vara i stallet och pyssla men jag har ingen lust att rida när jag inte kan sitta på den ryggen som jag vill. Just nu känns det inte kul. Så lite svårare att hitta motivation som det ser ut nu. Förhoppningsvis vänder det.
 
På ett vis känner jag mig starkare än någonsin men samtidigt så jäkla rädd. Rädd för att falla, att göra fel, att inte klara av att hantera det som kanske kommer hända. Men så tänker jag att det ordnar sig på något vis. Det löser sig. Jag lever lite på hoppet att jag har lärt mig så pass mycket under de här åren att jag inte låter mig knäckas vad som än händer. Jag hoppas att det blir så också.
 
Men nu sängen. Upp tidigt imorgon för att åka med pappa till Malmö och sen vidare till Lund. Ser redan fram emot onsdag då jag kan sova ut...
 
       Förra helgen tillbringades på Österlen. Skönt med miljöombyte ibland.

 

Kommentarer
Postat av: Fredrica

Hej! Jag tycker det är kul att du har börjat blogga lite igen. Är lite nyfiken på vad det är du pluggar och hur länge du har kvar tills du är färdig?

Kram på dig.

Svar: Jag pluggar kurser i psykologi. Tar min kandidatexamen till sommaren och sen vill jag plugga vidare och ta en master i Folkhälsovetenskap :)Kram!
Sofie

2014-11-15 @ 20:19:45
URL: http://www.choisitlavie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0