Keep on walking


 
På den ena kursen jag läser nu fick vi i uppgift att göra ett test som visade vilka våra starkaste karaktärsstyrkor är. Man får så klart ta det med en nypa salt men ändå lite intressant och nu ska vi jobba med våra fem starkaste styrkor under några veckor och sen utvärdera det i en hemtenta. I alla fall så blev uthållighet min starkaste styrka, och med det menas typ att jag vill få saker gjorda i tid och att jag vill slutföra saker. Och det stämmer väl ganska bra in på mig, att jag aldrig sluta kämpa tills jag har nått mitt mål. Trots att det känns helt hopplöst ibland så måste jag fortsätta orka kämpa. Så den styrkan tar jag med mig och ska försöka tänka på det när det känns lite jobbigare.
 
Jag har haft en heldag borta. Först skola och sen jobb. Mitt problem med de dagarna är maten, och att jag inte fixar att äta ordentligt. Jag är överhuvudtaget dålig på att äta tillräckligt på dagen och lunchen är, och har länge varit, mitt största matproblem. Jag förstår inte att det ska vara så svårt... Heldagar borta kan alltså bli väldigt dåliga för mig om jag tänker i matväg, men jag har fått i uppgift att sätta upp ordentliga mål nu så att jag ska försöka få ordning på det.
 
Imorgon måste jag packa, växla pengar och lite annat. London på lördag ju! Jag såg nyss första delen av sjunde Harry Potter filmen och sitter här och är lite uppe i varv. Hade nästan glömt hur läskig den är... jag får nog titta på något lite roligare innan jag kan sova så att jag kommer i bättre stämning. Men samtidigt är jag så trött att det inte borde vara något problem att somna. Jag får väl göra ett försök. Jag har mycket att fixa imorgon eftersom jag har skola hela dagen på fredag och inte hinner göra så mycket då...
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0