Nyårslöften och sånt där


 
Tre dagar av det nya året har redan gått. Nu har jag verkligen fått ta tag i skolarbetet också. Det kändes mycket lugnare på andra sidan nyår kan jag ju säga... men jag skriver om något som jag tycker är intressant så det är inte så illa egentligen. Jag skriver om när träning blir ett negativt beroende och ohälsosam. Typ träningsberoende och ortorexi. Jag ska väl få ihop det på något vis. Först hitta personer att ställa några frågor till och så har jag börjat skriva lite... men ja, det går. Allt löser sig på något vis.
 
Annars har jag börjat året ganska bra. Jag har gått och lagt mig i bra tid. Det känns som om jag har sovit massor under jullovet och har haft väldigt svårt för att gå upp ur sängen sen juldagen. Inte okej, jag måste vända det nu... Men jag är glad över att jag har kommit i säng i alla fall, och att jag inte har druckit pepsi max på fyra dagar nu. Pepsi max har jag använt som både ångest- och hungersdämpande... men nu har jag gjort det till en tävling för mig själv att se hur många dagar i rad jag klarar av utan att dricka det. Även om jag dricker andra lightdrycker så är det viktigaste att få bort koffeinet först och främst. Så det är mitt nyårslöfte, och som den tävlingsmänniska jag är så tror jag att den här metoden fungerar för mig. Sen blir det en större utmaning när jag måste åka till skolan nästan varje dag men det får jag ta då.
 
Så året har inte börjat helt galet. Det känns okej. Och jag ska snart krypa i säng så att jag släcker lampan i tid denna kvällen också. Känns väldigt bra!
 
Jag ska vara lika envis som den här damen kan vara. Mitt antal-dagar-utan-pepsi-max
rekord ska bli långt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0