Jag älskar när jag är så glad att jag studsar fram


 
Jag har sovit mycket bättre sen jag slutade dricka pepsi max. Nu när jag inte har något koffein i kroppen så är jag visserligen mycket tröttare och har svårt att komma ur sängen på morgonen, men jag kommer i säng tidigare och sover bättre. Drömmer många konstiga drömmar men ändå... det har jag alltid gjort. Nu har jag ju bara varit utan koffein i 6 dagar men det känns ändå väldigt bra. Och fortsätter jag så här så vänjer sig väl kroppen snart. Och det där med att komma upp ur sängen på morgonen, när jag väl måste gå upp för att jag ska iväg så går det nog lättare. Hoppas jag...
 
Söndag kväll nu då. Ny vecka imorgon, och visserligen är det röd dag imorgon men jag måste fortsätta med mitt arbete. Denna veckan har jag haft lite otur. Ramlat av Viril två gånger (och igår fick jag gå en ganska lång bit eftersom det inte är så lätt att komma upp på hästen igen om man rider barbacka) och så bet Abbey mig i axeln när hon högg efter Viril. Dumt att stå i vägen då. Så kan det gå.
 
På tal om något annat lite roligare, ni vet den där känslan när man känner glädje i hela kroppen? Att man typ studsar av glädje? Jag kände det innan när vi pratade om Londonresan. Jag fick ju det i 25-årspresent. När jag vet vilka kurser jag ska läsa under våren och fått schema så kan vi planera när vi ska åka. Och jag längtar så efter att få komma till Harry Potter studion igen! Underbart! Och det känns underbart att känna så här inför något som bara är på planeringstadiet. Just då när känslan kommer känns allt så himla bra... skönt att kunna känna så ibland.
 
Nä, nu ska jag se det 20:e avsnittet av en gammal julkalender. Jag känner alltid lite extra speciellt inför det avsnittet i alla julkalenderar eftersom det är min födelsedag. Så har det varit så länge jag kan minnas. Mitt avsnitt liksom, haha.
 
Snart är jag där igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0