It's a little bit funny this feeling inside


 
Nu är jag typ klar med mitt fördjupningsarbete. Jag har fått ihop det i alla fall sen finns det mycket som jag kan förbättra känns det som... men det får jag titta igenom imorgon. Inte lönt att göra det nu. Det brukar vara så svårt att trycka på lämna-in-knappen men så skönt när det väl är gjort. Underbart med fredag imorgon och sen jag har ledigt fram tills på tisdag.
 
Förutom att skriva klart arbetet har jag beställt kurslitteratur och det känns i plånboken. Typiskt att de två dyraste böckerna inte går att hitta begagnade. Men jag ska inte klaga. Sen så har jag bokat biljetter till Harry Potter studion, så nu är det bara tåget dit som ska bokas och sen ska vi bestämma oss för ett hotell och boka tåg till/från flygplatsen. Ska bli så himla kul och vi har tänkt bo i en annan del av London där vi inte har varit så mycket innan. Sen kommer jag väl nästan få tvinga mamma att gå i Hyde Park och gå förbi Buckingham Palace och Big Ben och allt det där klassiska. Det hör till tycker jag, vilket inte mamma tycker. Annars så ska vi leta upp precis alla ställen där de har spelat in Harry Potter. Jag har ju min fina guidebok som jag köpte när vi var i Oxford. Men ja, två månader kvar. Mycket som ska hända innan dess.
 
Sista dagen på terminen imorgon då. Kommer kännas konstigt att klassen ska splittras eftersom det har varit en väldigt bra grupp, men så är det. Ska bli kul med nya kurser i alla fall!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0