Hej 2014!


 
Hej 2014, hoppas du bjuder på ett trevligt år! Fast det är väl upp till mig egentligen vad jag gör med året. Allt kan jag ju inte påverka men mycket och det är väl de sakerna som jag kan påverka som jag ska göra något bra med. Det känns alltid lite konstigt med ett nytt år, för det känns lite som om man lämnar 2013 bakom sig. Nytt år, nya möjligheter heter det ju. Men ja, inte riktigt så kanske egentligen men skönt ändå med en liten nystart. Det enda tråkiga är att jag nu får inse att mitt jullov är slut och nu måste jag verkligen ta tag i mitt fördjupningsarbete. Det ska vara klart om typ två veckor och jag har knappt börjat, bytte ämne så sent som idag dessutom. Men det ska nog gå att få ihop på något vis. Det löser sig alltid!
 
Jag firade största delen av nyårskvällen nerbäddad i soffan. Jag mådde inte så bra och låg mest och frös och kallsvettades, och orkade inte umgås med människorna som var därnere. Smög ner lite då och då och vid elvatiden gick jag ner och var lite social innan det var dags att fira in det nya året med raketer och champagne. Så lite lagom firande, men trots det har jag varit jättetrött idag. Drömde massa jobbiga drömmar och vaknade upp jättestressad.
 
Jag tror att 2014 blir ett bra år, magkänslan säger det. Men för att det ska kunna bli ett bra år måste jag våga låta det bli ett bra år också. Våga släppa lös vingarna lite mer, lita mer på mig själv och inte tänka tillbaka så mycket på det som har varit utan se framåt istället. Ungefär så.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0