Time to say goodbye


 
Denna veckan har gått så himla fort, och jag har haft att göra typ hela tiden känns det som. Jobbigaste var att jag kom på att jag har tenta om ungefär 1½ vecka och att det är dags att ta tag i pluggandet nu. Viktigaste är dock att jag inte stressar upp mig eftersom det inte är en jättestor tenta, och jag känner mig inte helt borta i alla fall... så det ska nog gå bra. Gör jag upp ett pluggschema så brukar det gå bra!
 
Som sagt, dagarna har flugit iväg. Skola, plugg hemma, varit hos sjukgymnasten, fikat, varit många timmar i stallet, bakat till pappas fredagsfika på jobb, lite OS-tittande och så vidare. Det känns som om det har varit en bra vecka i alla fall, och helgen ska nog bli bra den också. Jag ska upp tidigt imorgon för vi ska lämna lillasyster på Kastrup eftersom hon ska åka till Costa Rica några månader. Så vid halv sex kör vi hemifrån. Ja, jag kommer upp tidigt i alla fall. Och imorgon är det bara fyra veckor kvar tills mamma och jag åker till London. Längtar!!
 
Nä, nu får jag väl umgås med lillasyster de sista timmarna. Känns konstigt att hon åker imorgon men är så glad för hennes skull!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0