She swore that the last time was the last time that she'd fall again


Det är underbart att ha måndagar fria. Jag slipper den där måndagsångesten och kan njuta av att börja veckan som jag vill. Idag blev det många timmar i stallet och jag red båda ponnisarna. Jag var helt slut efter att jag hade ridit Abbey (dålig kondis ja... ) och hade inte så mycket kraft kvar till Viril men så skönt att bli ordentligt trött i kroppen då och då. Det är också där jag känner skillnaden på vad som är tvångsträning och rolig träning för mig. Ridningen är rolig träning då jag kämpar för att bli bättre och uppnå mål, mina tvångspromenader är endast för att dämpa ångest. Så det finns en tydlig och viktig skillnad där.
 
Förutom att vara i stallet har jag bakat. Det var något jag fick för mig när jag kom hem (och en ursäkt för att skjuta upp pluggandet). Två sorters kakor blev det i alla fall och när resten av familjen kom hem efter två timmar satt jag på golvet i köket och hade faktiskt börjat läsa artikeln till seminaret. Så lite plugg har det blivit idag, men inte så mycket som jag hade planerat.
 
Imorgon ska jag till sjukgymnasten och sen blir det skola på eftermiddagen, och förmodligen stallet innan jag landar hemma igen. Så bäst att sova nu då.
 
Resultatet av min spontana bakning.


Kommentarer
Postat av: Anonym

En nyfiken fråga, du bakar ju väldigt ofta enligt din blogg. Äter du nånsin av kakorna själv eller är det till andra du bakar (som är väldigt typiskt vid anorexi)?

Svar: Numera äter jag alltid vad jag bakar, eller nästan alltid i alla fall. Ibland bakar jag något som är ett önskemål från någon annan och det är inte alltid jag tycker om just det, och ja, ibland sätter ångesten stopp. Men som sagt, numera smakar jag på det mesta jag bakar. Förr kunde jag mer baka till andra och bakade något som jag inte tyckte om för att slippa frestas.
Sofie

2014-02-04 @ 07:22:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0