En arm i varje del


 
Livet är lite svart och vitt just nu känns det som. Mycket som snurrar runt i huvudet... jag drömmer om tentaresultatet, drömmer mardrömmar, tänker på nästa veckas tenta och en hel massa mer. Sömnen är sådär också, men det är ju inget nytt. Men jag gör det jag ska - går på föreläsningarna, deltar i grupparbetet, jobbar, tar hand om hästarna och kaninen, och en del annat också. Jag försöker vara social så att de positiva stunderna kan putta bort de mörka och så att jag så ofta som möjligt får en påminnelse om hur roligt livet kan vara. Maten går upp och ner och kanske inte alltför bra för tillfället, och jag är inte sådär jättebra på att vila min onda fot. Då är det sociala extra viktigt så att jag får draghjälp av de som finns runtomkring mig och inser vad det är som betyder något egentligen.
 
Nu har jag en veckas tentaplugg framför mig. Ska in till Lund typ två dagar och prata grupparbete men annars är det jag och böckerna. Det positiva med att plugga till en tenta är att jag kan ta det lugnt på morgonen, äta frukost hemma och bestämma över dagen helt själv. Kanske behöver jag det nu när jag har tappat matrutinerna lite. Och det är bra att jag har chansen att sova lite längre på morgonen om jag har gått och lagt mig alldeles för sent.
 
Nu blir det faktiskt lite plugg innan sängdags. Jag måste gå igenom resten av dagens föreläsning... Förresten, jag såg en jättebra film på bio igår. "About time" heter den och man tror att det bara ska vara ännu en såndär romantisk komedi men jag blev överraskad över hur bra den var, så den är absolut sevärd! Nä, plugg nu då.
 
Energipåfyllning på stranden!
 
Veckan började mindre bra med ösregn, och två bussar bara körde förbi och jag
var inte så glad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0