Don't let your past destroy what comes tomorrow


 
Promenad och temys, och en ridtur i ösregn sammanfattar denna dagen ganska bra. Och så klart Dallas med pappsen och lillasyster. Torsdagar kl 22.00 är det vad som gäller här hemma. Jag tror inte att pappa ens kunde ana att han någon gång skulle sitta och titta på nya avsnitt av Dallas med sina döttrar, som dessutom följer det med samma intresse som han. Så kan det bli.
 
Det är mycket tankar som snurrar i mitt huvud denna kväll, eller natt som det är nu. Jag tänker ofta på de senaste åren som verkar har flugit iväg, de åren som jag har varit sjuk istället för att komma framåt i livet och plugga, resa, jobba eller göra något annat. Jag vet att jag inte kan göra något åt det nu och att det som har hänt har hänt, och att det säkert fanns en mening med det. Även om det kan kännas sorgligt och jobbigt att anorexin har tagit så många år av mitt liv så är det ingenting jag ångrar, och just eftersom det inte var självalt. Jag valde inte att bli sjuk utan det var mitt sätt att hantera livet just då. Jag har lärt mig otroligt mycket om mig själv, fått mycket kunskap om kroppen och huvudet och en hel massa verktyg för att kunna hantera jobbiga känslor, träffat fantastiska människor och fått uppleva mycket.
 
Jag tänker inte tänka tillbaka och vara ledsen över allt det jag inte har gjort utan istället titta framåt och se vilka möjligheter jag har nu. Alla människors vägar genom livet ser olika ut. Saker och ting får ta den tid det tar och livet får ta den vägen det tar. Sen kanske man inte alltid gillar det men det finns det som man bara får acceptera för att kunna gå vidare med livet. Det finns en mening med allt, det är vad jag tror i alla fall.
 
 
Don't let your past destroy what comes tomorrow
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bra tänk! Tror det är viktigt att inte tänka för mycket på, och vara ledsen över, den tid man "förlorat". Som sagt, ingen väljer att bli sjuk och mycket av det man känner att "alla andra" gjort finns ju kvar att göra senare i livet:) Kan till och med bli bättre att göra det senare kanske!

Svar: Precis! Det lönar inte sig att gräva ner sig i det ändå för det finns ingenting jag kan göra åt det förutom att se till så att resten av livet blir annorlunda :)
Sofie

2013-10-19 @ 06:53:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0