Då förstår jag varför jag fortfarande kämpar


 
Att vi ställde om klockorna inatt gjorde att jag kom i säng inte alltför sent och kunde gå upp vid åttatiden utan att vara jättetrött. Det kändes bra! Och jag känner mig ganska trött redan nu så jag har bestämt mig för att det räcker med pluggandet för idag och att det är bättre att jag går och lägger mig. Jag har dessutom blivit förkyld så det gör också att jag är trött. Bara att hoppas att hostan inte gör så att jag inte kan sova ordentligt...
 
Det har varit en ganska bra helg. Jag ligger i fas med mitt pluggschema och tentaångesten är inte så jättestark än. Jag är mest orolig för tentaresultatet som kommer i veckan... men ja, det blir som det blir. Jag ska försöka att inte lägga energi på det. Jag försöker fokusera på det bra sakerna som händer och hitta styrka i det. Ridningen har gått bra de senaste dagarna och jag märker att det ger mig energi. Det var skönt att komma hem igårkväll efter att ha ridit ponnisarna och vara jättetrött i benen. Det hjälper mig att förstå att jag behöver vara stark i kroppen för att orka göra det jag vill och det jag mår bra av. En situation som påminner mig om vad det är jag kämpar för. Bättre än så blir det inte.
 
Nä, slutfunderat för idag. Sängen nästa så att jag orkar med dagen imorgon. Det ska ju bli storm framåt eftermiddagen men förhoppningsvis hinner jag rida någon häst i alla fall. Vi får väl se.
 
Ett steg närmare slutet,
där ute går tiden så fort
Hur blir det sen?
 
 
Det går hur bra som helst att rida i t-shirt i slutet av oktober. Annorlunda höst det här...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0