Vi visar kärlek på olika sätt


 
Jag tycker inte om när dagarna bara springer iväg, inte när det känns som om jag inte gör något vettigt i alla fall. Eller att jag inte gör det jag borde göra, så som att plugga. Jag har hemtenta på torsdag men motivationsnivån ligger ganska lågt just nu... men jag hoppas jag kommer igång ordentligt imorgon. Så istället för att plugga har jag pusslat färdigt mitt 3000-bitarspussel, varit i stallet, promenerat, gjort julkort, spelat playstation, planerat julhandling och en del andra småsaker. Så ja, även om jag inte har pluggat så har jag gjort en del.
 
Farmor är kvar på sjukhuset men är mycket bättre nu, typ som vanligt. Alla andra har hälsat på henne utom jag. Jag fixar inte det med sjukhus och allt det, det är för jobbigt att se farmor där. Det känns jobbigt att jag inte klarar av det men jag försöker att inte tänka på det. När hon är hemma igen ska jag hälsa på henna, och sen är det min födelsedag och sen jul som vi alltid firar hos farmor. Det är mycket oro fortfarande och hjärtat slår lite snabbare varje gång telefonen ringer (vilket den har gjort typ fyrfubbelt fler gånger än vanligt de här senaste dagarna). Men som sagt, bara positiva besked än så länge. Jag skickade med en hög med glada foto som de andra tog med till henne så att hon kan få styrka av det. Det var väl det jag kunde bidra med...
 
Jag känner hur ont jag har i kroppen nu. Det har varit jättekallt idag och blåst mycket så jag blev stelfrusen när jag satt på hästryggen. Sen blev jag visserligen varm när Viril körde sina bocksprång, som idag var bockserier. Typ 3-4 och sen några stegs paus och sen 3-4 bocksprång igen. Riktigt busig idag, men så glad så! Och jag lyckas sitta kvar. Min balans är det som sagt inget fel på och det är tack vare all barbackaridning.
 
Nu sängen. Och inga jobbiga drömmar inatt tack...
 
3000 bitar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0