Nu är energitjuven borta


 
Min största energitjuv de senaste veckorna har varit väntat på resultatet på den första tentan. Jag har drömt både bra och hemska drömmar, oroat mig massor, tänkt på det alldeles för mycket och varit rädd för hur jag ska må om jag skulle behöva göra om den. Det har tagit jättemycket energi och ork. Löjligt mycket. Jag har loggat in på studentsidan oräkneliga gånger för att se om resultatet har kommit och i fredags vet jag inte hur många gånger jag loggade in eftersom det var sista dagen och reultatet skulle komma in då, vilket det sen inte gjorde. Men idag fick jag äntligen reda på det och jag gapade av förvåning när jag såg att jag hade fått VG, alltså högsta betyg. Samtidigt kände jag en enorm lättnad och jag kände hur bubblan runt mig sprack. Jag som oroade mig för att jag inte ens skulle få godkänt... så kan de gå. Sen är det tyvärr en liten del av mig som fortfarande inte tror på det och som tror att de säkert bara har skrivit fel, och det är eftersom jag inte har kunnat hämta ut min tenta och sett det med egna ögon. Men trots det så har jag varit jätteglad och jag försöker skjuta bort den lilla delen av mig som fortfarande oroar sig. På torsdag kan jag förhoppningsvis se det med egna ögon också, och då är det därmed avslutat.
 
De senaste dagarna har min motivation till studierna rasat, och det är på grund av att jag inte trodde att jag hade klarat tentan. Jag inser hur skrämmande det är att det kan påverka så mycket, men nu är både motivation och självförtroende bättre igen. Jag tog mig till skolan efter lunch och var med på den föreläsningen och sen gjorde vi grupparbete vilket idag var att titta på Lugis handbollsträning eftersom vi ska studera dom. Sen åkte jag till Malmö och gjorde några ärenden och mötte pappsen och lillasyster på Emporia, och var sen hemma strax efter åtta. Så det blev en lång dag.
 
Imorgon ska jag till stallet och sen jobba. Och det känns verkligen som om en tung ryggsäck har lyfts av från min rygg. Helt underbart!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0