När tröttheten tar över


 
Jag har nu två gånger på kort tid varit så trött att pulsen inte har gått ner trots att jag har legat ner och inte gjort något annat än att titta på tv. Min sömn har varit dålig en hel vecka nu och trots att jag hade sovit åtta timmar inatt var jag jättetrött när jag släpade mig upp ur sängen. Först hade jag ingen aning om vilken dag det var men blev lättad när jag kom på att det var lördag. Men ja, tröttheten känns i kroppen nu.
 
Jag har problem att acceptera att jag är så här trött. Jag vill orka göra allt lika mycket ändå och lägga lika mycket kraft på det. Men det går ju inte, någon gång tar det stopp... och då är det bäst att försöka komma på rätt bana nu direkt. Så det är dags att krypa ner under täcket snart och drömma sött. Jag drömmer så konstiga drömmar nu... jättejobbigt, men jag vet ju att det är för att jag har så mycket som snurrar runt i huvudet för tillfället.
 
Nu är det förresten bara två veckor kvar till första december och advent! Så underbart! Och då måste jag få ordning på sömnen eftersom jag går upp och tittar på julkalendern varje morgon även om jag inte ska till skolan. Så det ska jag tänka på när det tar emot att gå och lägga mig. Nä, läggdags nu.
 
 
You can't go to bed without a cup of tea,
and maybe that's the reason that you talk in your sleep
 
 Jag längtar tills vi får snö!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0