Bara följ spåren


 
Jag har fått en såndär långdragen förkylning. Eller är den bara långdragen för att jag är urusel på att vila. Fast jag försöker ta det lite extra lugnt, och jag har inget val de första timmarna efter att jag har vaknat för att då är förkylningen som värst och jag hostar hela tiden och avverkar näsdukar på löpande band. Jag hoppas jag slipper det snart i alla fall. Det räcker nu liksom. Jag kan inte sova ordentligt heller. Annars idag har det regnat hela dagen. Det slutade sen när det började mörkna så det blev en ridtur utan regn men i mörker istället. Jag tycker inte det är sådär jättekul att rida i mörker men det gick bra.
 
På sista tiden känns det som om det har börjat växa fram lite mer acceptans om kroppen och livet hos mig. Det känns i alla fall som om jag tänker lite annorlunda och verkligen försöker acceptera min kropp som den är. Det är inte lätt och jag kan inte räkna alla de gångerna som jag har varit nära att springa iväg och köpa en våg för att jag måste ha kontroll på vikten. Men jag har lyckats stå emot de impulserna som tur är, för jag vet att om jag skulle köpa en våg så skulle jag vara fast i det maniska beteendet att väga mig minst en gång varje dag. Det halvåret jag bodde i Kalmar släpade jag med mig vågen fram och tillbaka mellan Kalmar och Skåne. Så nej, där måste jag verkligen vara på min vakt.
 
Nu mot sängen och korsordslösning tills hostan har lugnat sig. Sen får jag sova några fler timmar än inatt förhoppningsvis.
 
Fast det är klart, regn kan vara lite roligt om man är rätt klädd.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0