Upp i luften


 
Nu är jag hemma igen efter två ganska intensiva dagar. Många nya upplevelser, i alla fall idag. Jag åkte ju till mormor igår och idag har jag varit i skogen och plockat smultron och njutit av stillheten och efter lunch åkte jag och mamma ut till kusten till Ängelholm. Vi åkte rakt in i regnet tyvärr men gick en promenad på stranden när det hade slutat. Sedan hamnade vi i hembygdsparken och där var massa kul. Djur, Pytteskogen och så. Jag fick en riktig semesterkänsla och det var så mysigt. Sen vid sextiden lämnade mamma mig vid stationen och åkte hemåt, och jag väntade på att bli upphämtad av en kompis och åka till flygplatsen för att flyga!
 
Jag har aldrig åkt i ett sådant litet plan, förutom när jag skulle hoppa fallskärm fast det var nog lite större. Bara fyra platser i planet och det var en riktigt rolig upplevelse att sitta där med headset och flyga ganska nära marken ändå. Vi flög över Kullaberg och sen neråt Helsingborg. Så fint! Det är så mycket att hålla reda på när man flyger, jag är imponerad av de som gör det. Jättekul att få uppleva det i alla fall! Pappa trodde inte på mig när jag sa att jag skulle upp och flyga, haha. Detta bestämdes snabbt igårkväll och då var jag ju hos mormor. Så det var ingen annan än mamma och mormor som visste om det.
 
Nu ser jag fram emot att krypa ner i sängen. Jag kom hem strax före tolv nu ikväll och sov inte alls bra förra natten, så jag är ganska trött. Jag är väldigt nöjd med dessa två dagarna, och speciellt idag. Jag har haft det riktigt bra!
 
 
Kullaberg, Skåne
 
Vi besökte Pytteskogen. Så söt!
 


Kommentarer
Postat av: Carolina

Hej!
Vilken härlig upplevelse, jättefina bilder också! :-)
Hoppas hälsan finns där, att du inte är sjuk och att lyckan sitter på rätt plats också!

Jag följer dig på bloglovin' nu.

Många kramar!

2013-06-25 @ 10:52:02
URL: http://tawnuveer.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0