Sommaren är till för äventyr


 
Jag har som jag har berättat många gånger problem med att gå och lägga mig. Ofta handlar det om att ångesten är för stark och det blir ett straff inte få gå och lägga mig, men faktiskt känns det som om jag kommer i säng innan midnatt fler kvällar nu än innan och det är ju positivt. Inatt kom jag inte i säng förrän efter halv 3 eller vad klockan hade hunnit bli. Grannarna hade fest med hög musik så det fanns ingen chans att jag skulle kunna somna förrän de hade slutat. Och jag som redan var på ganska dåligt humör och väldigt trött... Jag hade nästan somnat i soffan tidigare på kvällen men jag fick stoppa musik i öronen och satt vid pusslet tills jag äntligen kunde krypa ner under täcket sen.
 
Idag har vi firat midsommar lite mer. Jag fick min midsommarmiddag och är nöjd med det. Och så har jag ätit massor av jordgubbar. Och så försöker jag få med mig någon till skärgården senare i sommar. Jag har bestämt mig för att försöka utmana mig så mycket som möjligt nu i sommar. Jag vill inte att rädslan och ångesten ska stoppa mig för då vet jag att jag kommer ångra mig sen när sommaren är över. Det finns så mycket roligt man kan göra...
 
Nu har jag packat väskan och är redo att åka till mormor imorgon. Mamma åker på morgonen och jag tar tåget dit på eftermiddagen. Det ska bli mysigt. Och sen när vi åker hem på måndag ska mamma och jag göra en egen liten utflykt. Förresten så var vi på loppis idag och jag hittade gamla upplagor av Astrid Lindgren böcker,och ett Harry Potter-spel. Nöjd tjej!
 
Nu ska jag krypa ner under täcket. Natti!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0