Jag hänger inte riktigt med


 
Vilken dag alltså. Måendet har åkt berg-och dalbana minst sagt. Jag vaknade tidigt av oljud utanför fönstret och jag var farligt nära att krocka med en bil när jag cyklade till stranden. Jag trodde att det skulle smälla men jag lyckades tvärbromsa och svänga undan. Läskigt, och speciellt att jag hann tänka att jag inte hade någon chans att svänga undan. Jag hade en skön stund på stranden i alla fall. Låg och läste och tänkte på att vara här och nu.
 
Jag känner nu hur slut jag är i kroppen och huvudet. Det är mycket som snurrar i huvudet och det känns som ett stort kaos bara. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, det är så mycket som jag bara har trängt undan. Nu när jag har ledigt från skolan har jag mycket mer tid till att snurra in mig i tankar. Det är nu jag borde ta tag i allt som jag har trängt undan men jag är nog rädd för det och då är det lättare att fortsätta trycka bort det. Ingen långvarig lösning, jag vet...
 
Jag får se vad som händer imorgon. Jag ska ta tag i en sak och se vart det leder. Jag kommer förhoppningsvis känna mig lite lättare efteråt. Men nu sova då, och hoppas att jag inte väcks av oljud imorgon.
 
Egentid på stranden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0