Jag tar med mig den positiva känslan


 
Det sjätte december idag och det är Sankt Nikolaus dag. Jag ställde mina nyputsade skor vid dörren igårkväll och imorse låg där ett fint rött paket! Fick en fin lykta som jag förälskade mig i första gången jag såg den. Så det var det positiva med den här dagen. Annars har det ju bara blåst. Och nu är det faktiskt också vitt på marken här längst nere på sydkusten. Får väl se om det ligger kvar tills imorgon.
 
Jag kom inte iväg till skolan imorse på grund av vädret. Åkte till stallet istället och gjorde nytta. Det är galet hur starka vindar det har kommit. Man måste verkligen vara försiktig. Jag gav mig ut på två kortare promenader i eftermiddags. Då var jag rejält rastlös och hade redan sprungit upp och ner i trappan... i alla fall skulle jag möta mamma vid affären och när jag kom dit och mötte vinden i full kraft fick jag kämpa för att kunna stå upp. Helt galet. Sen höll jag mig inne.
 
Jag är lite stolt över mig att jag faktiskt har hanterat "utegångsförbudet" ganska bra. Jag vet inte hur många timmar jag tittade på film/tv igår, men det bästa var att jag kunde slappna av. Jag slapp bråkandet i huvudet om jag skulle gå ut eller stanna inne eftersom jag inte hade något annat alternativ än att stanna inne, och det var så skönt. Sen var det ju inte så kul att anledningen var att det var storm ute men jag tar med mig den positiva känslan. Det har gått okej idag också och det var först när jag blev ensam hemma som jag inte kunde vara lika lugn och det var då jag började springa i trappan och sen gick ut. Men ja, är ändå ganska nöjd med mig själv.
 
Nu börjar tröttheten komma ikapp. Jag sov inte mycket inatt eftersom det stormade så och jag hörde massa konstiga ljud och annat. Inte kul alls. Gick sen upp vid halv sju... men jag har varit ganska pigg idag ändå men nu känner jag som sagt hur trött jag är. Så sängen nästa då kanske. Och mindre blåst imorgon tack.
 
Sankt Nikolaus dag!
 
Redo för stormen!


Kommentarer
Postat av: Mia

Ville bara kika in och säga Hej ;)
Du kanske inte märker det själv men du är på väg framåt, steg för steg och du är modig!
Tänker på dig :)
Kramar Mia

Svar: Tack, känns skönt att höra! :)Tänker på dig också vännen! Kram!
Sofie

2013-12-08 @ 08:59:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0