Från vitt till grått


 
Så var snön borta igen. Visserligen var det inte så kul igår då det var jättehalt på vägarna men det var ändå snö. Mamma, pappa och jag var på julmarknad och när vi körde hem började det snöa jättemycket. Det är roligt hur glad jag faktiskt blir varenda gång det snöar. Alltid samma glada känsla i kroppen! Det har kanske att göra med att jag bor allra längst ner i Sverige och att vi inte är bortskämda med snö, även om vi får rejäla mängder ibland. Jag har faktiskt kunna åka pulka från taket på vår gård på Österlen både två vintrar de senaste tre åren. Så snö har vi ju fått.
 
Jag sitter och försöker börja på en kompletteringsuppgift som jag måste göra eftersom jag missade grupparbetet i fredags på grund av stormen. Det känns sådär och min motivation är inte på topp. Min motivation med skolan är ganska dålig nu överhuvudtaget. Det känns lite tungt av någon anledning men jag tror att det beror på att jag inte har varit där så mycket de senaste veckorna. Först var det hemtentan då vi inte hade något annat på schemat alls den veckan och sen förra veckan var jag där bara på måndagen och sen sjuk dagen efter och sen stormen. Så det är lite det att jag har tappat rutinerna lite tror jag. Det kommer säkert kännas bättre efter föreläsningen imorgon, och eftersom jag har skola varje dag den här veckan så blir det lättare att komma in i plugget igen och göra det jag måste göra.
 
Så ja, nu får jag försöka börja på den där uppgiften i alla fall. Jag ska mest skriva ner mina egna tankar så det är inte så svårt egentligen...
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0