Första december


Julkalendrarna står redo, stjärnor och adventsstakar är uppe, kalenderljuset och adventsljusen väntar på att få tändas, min älskade julgardin som jag har haft så länge jag kan minnas är uppe, julsängkläder är på och julsakerna börjar komma fram så smått. Första december är här!
 
Det blev bara lite julbak idag eftersom tiden rann iväg, men goda pepparkakor blev det! Det får bli lussebullsbak imorgon istället. Jag höll förresten på att få ett utbrott och slänga degen på golvet... som vanligt då. Det är jag som fortfarande har problem med mjölet... men ja, jag lyckades hålla mig lugn och mamma och jag bakade några plåtar. Knapriga och smakrika blev dom!
 
Nu ska jag och min onda fot gå krypa ner i sängen. Jag ramlade av Viril idag och han råkade trampa mig på foten. Det gick till ungefär så att han slängde sig åt ena hållet och jag slängde mig åt motsatt håll för att jag var rädd att vi skulle hamna ute i den plöjda åkern. Så då hamnade jag på marken och hans hov träffade min fot. Ett blåmärke på foten och förhoppningsvis har det onda försvunnit till imorgon. Ja, så kan det gå.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0