Ett år äldre


 
Då var jag ett år äldre. Det känns alltid lika konstigt. Jag har haft en mysig dag i alla fall. Dagen började med sång, paket, flagga och 25 ljus i sängen. Och en rosa självlysande ballong! Mamma och pappa körde Harry Potter tema på presenterna då jag fick fjärde boken (som jag har läst i sönder) och en resa till London och Harry Potter studion. En repris från två år sedan alltså. Ska bli så kul att komma dit igen! Dagen fortsatte med julklappsshopping och när vi kom hem satte vi in julskinkan i ugnen. Jag hade bestämt att vi skulle äta julskinka och potatismos till middag, så gott! Och sen har vi traditionsenligt klätt granen nu ikväll. Bättre födelsedagstradition kan man knappast ha. Sen samlades vi framför teven och såg på en julfilm.
 
Så en bra födelsedag. Sen är det intressant det där hur man faktiskt växer ifrån födelsedagstänket som man hade som liten. Visst är det kul att få presenter, grattishälsningar och få bestämma lite mer under dagen ;) men förväntningarna och den där spännande känslan är inte lika stark nu. Men ja, som sagt - visst är det kul att fylla år!
 
Och nu känner jag hur trött jag är, så bums i säng! Imorgon måste jag försöka vara lite effektiv och få gjort en del saker. Jag och mamma ska baka pepparkakor och ta med till farmor eftersom hon inte har bakat det i år. Så jag måste göra pepparkaksdeg, och så har jag några julklappar som jag måste göra klart, och framförallt börja göra. Men några dagar kvar till julafton, det ska nog fixa sig.
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0