Bara ett måste kvar - sen jullov!


 
Jag sitter här och kan inte koncentrera mig för fem öre på det jag borde göra egentligen. Jag borde skriva klart min reflektionsuppgift, vilket jag hade bestämt att jag skulle göra idag, men det går inte sådär jättebra. Fast motivationen borde vara hög eftersom att om jag blir klar med skrivandet ikväll kan jag ta julledigt efter skolan imorgon och det skulle kännas bra... men ja, jag får väl se hur det blir med den saken. Får väl sitta och skriva på lunchen annars. Så där har mina planer gått lite i kras idag. Istället har jag lekt taxi till syster och mamma, ridit ponnisarna och julklappsshoppat några timmar med mamma och pappa. Och sen tittat på julfilm nu ikväll. Och sen suttit vid datorn och försökt börja skriva igen... det lossnar väl när jag måste gå och lägga mig - som vanligt.
 
Jag kom knappt upp imorse för att jag var så trött. Igår missade jag julkalendern för att jag somnade om (katastrof!) och idag var jag nära att göra samma sak. Imorgon ska jag be pappa banka på dörren så att jag säkert är vaken. Så jag är väl ganska trött egentligen, men det går. Hade varit bättre om jag kom i säng innan midnatt i alla fall. Men jaja, så är det. En sak som är positiv är att jag fick godkänt på hemtentan. Det känns bra, även om det finns en liten gnagande känsla inom mig som är missnöjd att jag inte fick VG. Men strunt i den, jag är lättad att jag inte behöver göra om tentan!
 
Nu ska jag faktiskt på allvar försöka göra klart den där uppgiften. Eftersom jag på ett ungefär vet vad jag ska skriva så borde det inte vara så svårt...
 
Tomtarna och pepparkaksgubbarna har flyttat in!
Och jag har julklappsshoppat! Viktiga saker!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0