Älskade december


 
Första december då. Julkänslan kommer och går. Jag satt (låg) bänkad framför teven imorse när julkalendern började, sen öppnade jag luckor och paket nr 1. Sen blev det lussebullsbak och degen blev typ helt perfekt. Det kändes bra kan jag lova! Och de smakade bra, inte så mycket saffran som jag hade hoppats men jag får prova ett annat sätt nästa gång. Därefter blev det traditionsenligt julskyltning och så adventsfika nu ikväll. Så det har blivit mycket jul denna första december!
 
Dagen har varit rätt jobbig faktiskt. Jag har rört på mig mindre än vanligt och det betyder att ångesten har varit starkare. Speciellt nu ikväll var det jobbigt att stå emot ångesten men jag försökte tänka att det är mycket mysigare att sitta i soffan och titta på en gammal julkalender och adventsfika med lussbulle, pepparkaka och glögg än att vandra runt i blåsten och mörkret själv. Dessutom behöver jag vila foten. Så jag lyckades faktiskt sitta kvar, eller jag satt på golvet sen men jag satt stilla och det är huvudsaken. Så en liten guldstjärna till mig.
 
Ja, sängdags nu då. Lite för sent. Eller egentligen kan jag sova ut imorgon om jag vill men det vill jag inte för att jag vill se julkalendern 7.15. Den ska ses på tv på morgonen så det så. Och radiojulkalendern lyssnar jag på innan jag somnar. Så gör jag!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0