Och så var onsdagen förbi


 
En sån där rörig dag igen. I förmiddags satt jag åter igen och tänkte och försökte planera. Kom sedan ihåg att det inte är lönt att planera, det blir aldrig som jag har tänkt ändå. Det är jag själv som sätter många käppar i hjulet då jag tror att jag ska klara av mer än jag gör. Bara för att jag vill kunna. Jag har en gång fått rådet att bara planera in en sak och koncentrera mig på det, så idag fick det bli så även om jag ville fler saker.
 
Vid lunchtid cyklade jag till stallet i blåsvädret. Redan då tänkte jag på hur jobbigt det skulle bli att cykla hem i motvinden. Ridturen gick sådär och jag blev mest irriterad på mig själv, alla tankar och att jag var så trött. På vägen hem blev jag arg på blåsten och när jag sedan såg att de hade harvat den ena grusvägen brast det. Vägen var som en stor och lång lerpöl. Jäkla gegga och jag fick gå på kanten och jag var inte på bra humör när jag tillslut kom hem. Iskall var jag också. Jag blev på bättre humör sen när mamma och jag åkte till Vellingeblomman och köpte pumpor och tittade på alla tomtar och julsaker. Så dagen slutade helt okej ändå.
 
Imorgon ska jag till Capio och äta lunch, ha samtal och så. Det ska bli skönt. Sedan får jag se hur dagen blir men det blir säkert bra. En sak i taget.
 
Julen får mig alltid på bra humör.
 
Esmeralda tyckte att lillasyster skulle vakna tidigare.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0