Och så var karusellen igång


 
Jag har försökt att inte låta dagens händelse förstöra resten av dagen. Siffrorna dansar framför mina ögon men ja... gjort är gjort. Det har satt igång mycket i huvudet. Jobbigt mycket. Jag inser att jag balanserar på en smal lina. Det här läget är känsligt. Jag vet att det inte funkar i längden. Låter jag det vara så kommer jag falla tillbaka. Det är för liten marginal. Så framåt nu Sofie. Förstör det inte. Inte igen. Du vet vad som gäller.
 
Eftermiddagen tillbringades i stallet. Skönt med en ridtur och en liten paus i allt. Tankarna stannade kvar dessvärre. Cykelturen hem var jobbig. Såg att klockan var nästan fem och insåg att jag inte direkt hade prioriterat mat under dagen. I alla fall är jag stolt över mig själv att jag har stannat inne sen jag kom hem då vid fem trots elaka tankar. Jag har pusslat, rotat bland julsakerna (jag blir alltid lika glad), planerat julklappar, tittat på tv och så. Känns skönt.
 
Imorgon blir det en heldag borta. Först Capio, sen stan med lillasyster och slutligen jobb några timmar. Men det blir nog bra. Och nu hoppas jag att jag får sova gott utan några mardrömmar och siffror. Risken är nog stor att sömnen blir lite sådär inatt. Jag ska i alla fall börja med att krypa ner i sängen och skriva mina tre positiva saker om dagen. Det var ett bra beslut att börja med det igen. Hjälper mycket faktiskt. Prova!
 
Mindfulness på mitt vis.
 


Kommentarer
Postat av: Eveliina

Kämpa på vännen! Förstår att det är jobbigt men du duger precis som du är! Hoppas du får en bra dag idag!
Massa styrkekramar! <3

2012-11-27 @ 10:48:30
URL: http://cupcakedream.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0