Nu måste jag vända det här


 
Jag har klarat av allt som jag skulle göra idag och dessutom utan att stressa så mycket. Tummen upp för det. Jag tog en sak i taget och det kändes bra. Mindre kul var att jag hamnade mitt i ösregnet när jag gick från pappas jobb till Ie och sen en gång till när jag gick därifrån till Capio. Men det glömde jag bort sen och jag fick äntligen träffa J igen och vi hade såklart massor att prata om. Sen när jag gick från Capio sprang jag på N bara sådär och blev så glad så. Och sen hann jag till stallet innan det blev mörkt och red en liten runda. Så jag har klarat av dagen bra ändå.
 
Det är mycket tankar nu. Om jag var besviken på mig själv innan så är jag det ännu mer nu. Jag tittar ju inte på vågen (och har ingen aning om alls vad jag väger och det är lite jobbigt fortfarande) men jag fick en liten chock när jag fick höra om viktresultatet från förra veckan. Jag hade fått veta att det var en viktnedgång men jag trodde inte att den var så stor... Stod stilla denna veckan som tur är. Men jag måste verkligen vända det här nu. Få ordning på maten och utmana mig, dricka alla näringsdrycker, vila, be om hjälp... ja, så ungefär.
 
Nu ska jag äta risgrynsgröt. Efter mycket velande fram och tillbaka bestämde jag mig för att koka det. Blir spännande att se om det smakar gott. Sen blir det (ska det bli) mys framför teven hela kvällen.
 
Jag red i jeans idag. Det var inte sådär jätteskönt kanske...
 
Mina bästa kompisar. Eller inte kanske. Men de hjälper mig bra.
 

 
 

Kommentarer
Postat av: mayskolven

Bara framåt nu Sofie! Jag ställer mig i dörrhålet i öppningen till den andra vägen å täcker upp så gott jag kan! Kram!

Svar: Tack finaste <3 Kram!
Sofie

2012-11-08 @ 22:03:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0