Nu har jag förtjänat fredagsmys


 
Det har varit sol idag. Helt fantastiskt. Känns som om det var evigheter sedan. Så jag började dagen med en promenad. Tänkte att det var lika bra ifall solen skulle försvinna. Sedan har jag ägnat dagen åt att brumma runt i traktorn, mysa med katten, skrapa rent vägen från jord som trillat av när vi kört med traktorerna, varit arg på radion för att jag lyckades trycka på fel knapp så att jag helt plötsligt fick lyssna på tyska och polska kanaler, lyckas få tillbaka svenska på radion och lite så.
 
Nu väntar jag på att pappsen ska komma in så att vi kan köra till Simrishamn och köpa skaldjurssallad till mig. Alltså, den salladen är så god. Farmor undrade om det verkligen var nödvändigt att köpa det? Ehm, ja! Så var det slut på den diskussionen. Dessutom vill jag till Ica och köpa sharonfrukt och melon till ikväll (och pepsi max). Faktiskt fredag ju.
 
Fredagsmys ska det bli här ikväll. Det är ju "På spåret". Jag tycker det är roligt, och speciellt om det är ett program som jag kan mycket. Mamma, pappa och jag sitter alltid och tittar på det. Mysigt värre! Fast ikväll blir det då pappa, farmor och jag, men det går bra det med.
 
Men först en tur till Simrishamn!
 
Underbar morgon.
Pappa har plöjt och jag har kultiverat.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0