När man är sjuk ska man vila


 
Okej, idag blir det vila. Hur svårt ska det vara att få in i huvudet att om jag är sjuk så måste jag vila? Det blev inte många timmars sömn inatt heller på grund av halsen. Så irriterande. Drömde helt konstiga drömmar också. Sen vaknade jag av ett ryck när iPhonen pep till med ett meddelande om att det inte blir något jobb idag eftersom barnen är sjuka. Lika bra det eftersom jag också måste vila.
 
Större delen av morgonen och förmiddagen har jag ägnat åt att ligga nerbäddad i soffan och titta på en gammal julkalender. Det var skönt och jag är så tacksam för de stunderna då jag kan koncentrera mig på det som jag tittar på och bara ligga där. Timmarna innan frukost var lättare än stunden efteråt kan jag säga. Så fort jag har ätit något blir det mycket svårare att ta det lugnt men jag har fixat det bra ändå. Pysslat med lite småsaker och jag ska försöka fortsätta med det. Så länge jag inte stressar upp mig och tar en sak i taget så kan det nog gå bra.
 
Andas Sofie.
 
Det är passande att jag fryser in näringsdryckerna till pinnglass, perfekt iskallt för halsen. Men nu får jag fortsätta att göra lite nytta. Det kryper många myror i benen på mig...
 
Mysfrukost i min nya fina lilla prickiga skål.
 
Elefanten gjorde mig sällskap i soffan och hjälpte mig att ligga stilla.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0