Jag vet att jag är på rätt väg


 
Allt känns lite upp och ner nu.... men det känns okej. Vet inte riktigt vart jag har mig själv egentligen. Jag behöver tänka mindre så det är kanske bra. Ena stunden kan det känns bra, andra helt åt helvete. Det är så det är. Jag har svårt att hitta balansen men det kommer väl.
 
Dagen har varit lång men ändå kort. Började på Capio och fick ännu en gång se att känslan inte stämde, jag hade ett bra och positivt samtal, och så orkade jag släpa med mig mina kollage och så, som jag ska sätta upp på väggen nu. Dumpade kollage och näringsdrycker hos pappa och sen gick jag genom stan innan jag lyckades sätta mig på bussen hem. Promenerade hem och sen var jag hemma en stund innan jag körde (lägg märke till körde) till stallet. Det blev några mysiga och välbehövliga timmar i stallet och jag var på bra humör när jag kom hem. Kokade risgrynsgröt till middag och nu är jag proppmätt. Lite sådär obehaligt mätt så att ångesten bankar på mig. Men nej, jag har inte ätit för mycket. Så det så.
 
Jag försöker hålla fokus på det positiva. Det blir lätt att jag fokuserar på det negativa och helt glömmer bort det som jag har gjort bra. På samtalet idag kunde jag konstatera att det har varit en bra vecka då jag har utmanat mig mycket. Ändå kändes allt lite hopplöst för att jag inte hade fått det resultatet som jag hade önskat och trott. När jag sa det blev jag påmind om att jag har gjort många positiva saker och det är det viktigaste. Jag är på rätt väg! Och jag ska fan klara det här nu.
 
Nu ska jag hitta på något att göra. Typ pussla eller nåt. Eller göra julkort kanske. Något i alla fall.
 
Tomtegröt <3 (Och kanel, haha)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0