Jag ska göra som jag vill och strunta i det andra


 
Jag sov bara några få timmar inatt. Klockan hann bli halv tre innan jag släckte lampan och sen vaknade jag där vid fem-halv sex tiden och kunde sen inte somna om. Det var många tankar i huvudet och massa känslor som snurrade runt så det var en förklaring till att det inte blev så mycket sömn. Det var ändå skönt att gå upp tidigt och jag hann med en del innan jag satte mig på tåget till Österlen. Jag ville sova på tåget men jag fixar inte det när jag åker själv... Så det var en kamp att hålla ögonen öppna. När jag äntligen kom fram mötte farmor mig och vi handlade, tände ljus på kyrkogården och så innan vi åkte till gården.
 
Dagen har sedan tillbringats i traktorn, en promenad och så somnade jag i soffan närmare kvällen. Det är sällan jag lyckas somna på dagen så ni kan förstå att jag var trött men det var skönt med en powernapp. Jag är faktiskt nöjd med dagens kämpande. Jag har utmanat mig och även om ångesten bankar på mig nu så vet jag att jag har gjort rätt. Jag ska i alla fall gå och lägga mig ganska tidigt (för att vara jag då) och strunta i det som skriks inuti huvudet. Det ska gå.
 
Jag vet att jag hela tiden måste gå emot och göra det som känns fel. Jag måste kämpa framåt. Jag har inte råd att backa, och jag vill inte backa heller. Fokus framåt. Och så håller jag tummarna för att pappa inte snarkar inatt. Eller att jag är för trött för att höra det. Annars blir det väl ännu en natt med lite sömn. Nä, men det blir säkert bra. Imorgon ska jag köra mer traktor, fortsätta skriva och så. Sen åker vi hem på eftermiddagen. Då kan jag i alla fall sova i bilen om det skulle behövas...
 
 
 Jag arbetade hårt. Styrde med fötterna och tog egobilder. Lite
sådär lagom jobbigt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0