Jag hoppar över hinderna men faller ibland


 
Här sitter jag i farmors soffa och är helt utslagen. Pappa och jag körde hit nu ikväll efter att vi både hade jobbat färdigt. Jag har förresten jobbat hela dagen. Minstingen var lite småsjuk så hon skulle vara hemma från dagis så kvart i åtta kom jag dit och var där i ganska exakt nio timmar. Två barn var hemma så vi har lekt massor, tittat lite på film, byggt bilhinder, stekt pannkakor till lunch och så. Dagen gick fort faktiskt. Men ja, det tar på krafterna...
 
Igårkväll när jag fick veta att jag skulle jobba hela dagen blev det lite kaos i huvudet. Hur skulle jag göra med promenader, mat och så vidare. Det hade inte varit något större problem om jag skulle åka hem efteråt men nu skulle vi direkt till farmor. Pappa tyckte att det passade bra att han kom och hämtade mig direkt när jag slutade så kunde vi köra till farmor sen. Jag skrek till honom att det kan han absolut inte göra. "Ska jag sätta mig i en bil och åka en timme när jag inte har fått röra på mig på hela dagen? Det går inte fattar du väl!"
 
Jag fick rejäl ångest igårkväll. Var nära att gå ut på en promenad i förebyggande syfte. Jag inser nu hur sjukt det låter. MEN, jag gjorde det inte och jag är stolt över att jag stod emot ångesten. Nästa tanke var att inte äta något kvällsmellis, men även det hindret klarade jag.
 
Det har känts okej idag. Dagen har gått så fort och jag har haft något att göra hela tiden. Men när jag hade slutat gick jag en liten, snabb promenad innan pappa hämtade upp mig. Det behövdes för att myrorna i benen var många... Somnade i bilen sen en stund. Skönt. Ångesten är ganska hög nu så jag hoppas att jag kan sova bra inatt ändå. Men jag vet att ångest går över. Som min behandlare har sagt många gånger: "Du dör inte av ångesten." Så sant så. Det gäller bara att orka stå ut.
 
Imorgon ska jag köra traktor och njuta av landet. Gå till kyrkogården och hälsa på farfar kanske... får se vad jag känner för. Men nu blir det kvällsmys.
 
Det blev pannkakslunch efter barnens önskan. Det var nästan
slut när jag kom på att jag skulle ta bild. Goda blev dem i alla fall
och fick högsta betyg!
 
Det byggdes bilhinder i trådgården. Lägg märke till bilen som
kommer flygandes till vänster.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0