Jag försöker vara här och nu


 
Massor av tankar idag igen. Dagen började bra och allt kändes okej men det har bara blivit jobbigare ju fler timmar som har passerat. Jag försöker ta en sak i taget och koncentrera mig på det, om det nu handlar om att sätta in foton i ett album, äta, vara i stallet, ordna upp bland skorna eller vad som helst, men oftast flyger tankarna och känslorna iväg. Mycket oro inför imorgon nu. Livrädd för att vågen ska visa neråt och för att den där hopplöshetskänslan ska ta över. Men jag har kämpat på de senaste dagarna och verkligen försökt vända det här. Jag har hittat lite ny kraft och den ska jag ta väl vara på.
 
Just nu är jag stolt över mig själv att jag har lyckats ta mig igenom ångestkvällen. Jag har ätit bra middag och inte gett efter för den bankade ångesten som har skrikit på mig att jag ska gå ut. Det gör ont men det känns bra ändå. Jag vet att jag gör rätt som går emot. Idag har jag tänkt tillbaka på det som har varit... många jobbiga minnen men också en del leenden. Mycket tillhör det förflutna och jag ska låta det stanna där. Framåt nu.
 
Nu återstår kvällmellis, dusch och en förhoppningsvis tidig sänggång (håll tummarna). Imorgon ska jag upp tidigt och sen får jag se hur dagen blir.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0