Imorgon börjar bästa månaden


 
Jag är laddad inför december! Självklart kommer jag sitta klistrad framför teven imorgon när julkalendern visas och redo att öppna lucka 1. Chokladkalendern (ett måste) öppnas på kvällen och vissa dagar är det min tur att få ett litet paket. Underbart! Och så ska det snöa här längst nere i Skåneland. Det har snöat litegrann idag men mer ska det komma och jag hoppas att det stämmer. Sedan blir det julmarknad imorgon och julskyltning på söndag. Och så ska det bakas pepparkakor och lussebullar. Så klart! Och första ljuset ska tändas och stjärnor och adventstakar i fönsterna. Jag älskar december, som ni kanske förstår.
 
Idag har jag gjort pepparkaksdeg (håller tummarna för att det blir bra), promenerat och fått några snöflingor på mig (lycka!), haft ett mindre bra läkarsamtal, gått i affärer med lillasyster och sen storhandlat med mamma, lagat lasagne som blev jättegod (heja mig!) och lite annat. Helt okej dag. Lite mycket ångest mitt på dagen bara men det känns bättre nu. Nu sitter jag i soffan och tittar på "På spåret" med pappsen. Mysfredag!
 
Jag ska göra iordning adventstaken sen och slå in de sista julkalenderpaketen. Och hålla tummarna för att det är vitt på marken när jag vaknar imorgon.
 
Julmys!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0