Hemma igen!


 
Det är skönt att vara hemma igen. Tre dagar borta tar på krafterna. Tre olika ställen dessuotm men jag klarade det ju. Många utmaningar har det blivit, både med maten, promenader och andra tvång jag har. Men det är enda sättet att bryta dem, jag vet ju det. Så jag ser det här som nyttiga dagar. Ångesten är skyhög nu och tankarna snurrar runt men jag känner mig ändå ganska lugn. Lite förvånad egentligen men jag ser det som ett framsteg. Tankarna kommer men bara för det så behöver jag inte agera på dem.
 
Jag får inte luras av känslan igen. Att det känns som om jag har gått upp väldigt många kilo behöver inte betyda en viktuppgång överhuvudtaget. Med erfarenhet vet jag att det kan vara tvärtom... usch, jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag försöker att ignorera känslan i kroppen och göra det som jag vet jag ska. Äta ordentligt, dricka näringsdrycker, VILA, sova och så.
 
Nu ska jag nog krypa in på rummet och försöka bli sovtrött. Måste lugna tankarna och det gör jag genom att sysselsätta mig med något, typ göra julkort och lyssna på julmusik. Det kan nog funka. Sen är det en ny dag imorgon. Då ska pappa och jag ut på adventljusjakt har jag bestämt. Det är viktigt det där. En vecka kvar till första december. Helt galet. Vi köpte julkalendern idag. Åh, snart...
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0