En fredag i vänners sällskap


 
Jag har haft en mysig dag trots förkylningen. Visst hade jag kanske behövt vara hemma och vila men jag ville inte ställa in mina planer, det räckte med att torsdagen blev förstörd... så efter en natt med lite sömn (igen, suck) åkte jag med pappsen till jobbet. Jag var där en stund (läste tidningen och åt frukost) sen vandrade jag till centralen och tog tåget till Lund. Mötte upp en fin tjej och vi vandrade till henne och drack te och pratade. Perfekt en fredag förmiddag.
 
När det var dags för lunch tog jag tåget tillbaka till Malmö för att träffa fina Nathalie. Vi åt lunch på ett jättemysigt ställe. Jag fick ganska mycket beslutsångest när vi skulle bestämma mat om man säger så... vi stod där och valde ganska länge. Jag som velade och tramsade men jag kom fram till en lösning tillslut. Det blev en kycklingsallad men utan oliver och parmesan vid sidan om. Egentligen ville jag ta bort de soltorkade tomaterna också men jag ville inte verka helt konstig så jag pillade bort dem sen. Inte lätt att vara kräsen, hehe. Hur som helst var det en jättemysig lunch! Jag gick på stan sen några timmar innan det var dags att åka hem med pappsen. Lagom trött sådär. Förkylningen tar på krafterna.
 
Nu är det fredagsmys här hemma. Jag ska försöka strunta i de dumma tankarna och ångesten som bankar på mig. Det är roligt att kunna vara mer social, och orka för den delen med. Och att kunna vara mer spontan. Det är det som gör livet roligt. Inte när jag hela tiden måste följa massa dumma regler och få ångest för varenda oplanerad sak som dyker upp. Livet är till för att levas på ett fritt och roligt sätt. Så det så.
 
Dagens lunch!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0