Det kan visst bli bättre


 
Lång dag. Trött i både huvudet och kroppen. Det känns skönt att jag kom hem tidigare än vad jag trodde, skulle inte jobba så länge. Det blev ändå en heldag borta och det räckte gott och väl. Började med att vandra till Capio imorse. Frukost och vägning. Satt och pratade en stund också, vilket jag behövde. Skulle inte ha något samtal idag men fick ut en liten del av alla tankar och känslor. Det har varit några tuffa dagar med mycket utmaningar och så händelsen i Lund igår. Pratade lite om vad jag behöver göra för att kunna gå framåt och inte fastna här. För nej, jag är inte nöjd här. Jag vet att det inte håller i längden. Så även om jag ger upp ibland och tänker att det kanske inte kan bli bättre så måste jag tro att det visst kan bli bättre. Det går att må mycket bättre än vad jag gör nu. Ångesten och tvången behöver inte vara så starka som nu. Det blir bättre. Jag måste bara våga.
 
Jag fick mig en liten tankeställare och lite ny styrka och motivation. En knuff i rätt riktning. Jag måste hela, hela tiden göra tvärtemot vad de dumma tankarna säger. Ta lite mer mat, inte pilla bort något i maten, äta alla måltider och så fullvärdigt som möjligt, inte gå den där promenaden, inte dämpa ångesten genom att springa upp och ner i trappan... Inte ge efter på något. Annars kommer jag fastna här där jag inte vill. Och sen falla. Igen...
 
Efter näringsdrycken mötte jag lillasyster i stan. Vi köpte adventsljus och vandrade runt lite, och sen åkte vi till det stora köpcentret Emporia. Vi gick där en stund och sen satte jag mig på bussen för att åka till jobb, och ett försök till lunch fick jag i mig trots magkatarr och migränliknande huvudvärk. Det gick över sen som tur var och det gick bra att jobba.
 
Nu ska jag mysa ner mig i sängen och titta på Sunes Jul och äta kvällsmellis. Jag älskar julkalendrar! Inte många dagar kvar till första december nu. Åh, underbart!
 
Det är jättestort verkligen. Jag går typ vilse varje gång...
 


Kommentarer
Postat av: Eveliina

Ja, gå emot alla dumma tankar! You can do it! Sjukdomen ska inte förstöra mer för dig!

Sv: Haha, ja vi får hoppas på det ;)
Kram <3

2012-11-28 @ 19:27:04
URL: http://cupcakedream.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0