Jag tänker som alltid dagen innan det händerJag försöker andas lugnt och inte låta tankarna flyga iväg till imorgon. Tisdagar är ju den där dagen då jag måste möta siffrorna. Ni anar inte hur mycket jag hinner tänka medan jag går runt där i korridoren och väntar och när jag sedan ska ta steget upp på vågen och därefter stirrar hårt på siffrorna tills de stannar. Miljontals tankar snurrar runt och runt. Det är helt galet att siffor ska påverka mig så mycket.

Vilket resultat det än blir imorgon så ska jag försöka att inte låta det påverka resten av veckan. Lita extra känsligt nu när vi slutar efter lunch imorgon och är lediga på onsdag. Och så är det studenter, så det finns många farliga hål jag kan snubbla i...

Nu hoppas jag först och främst på att jag inte ska drömma alltför många mardrömmar. Jag behöver lite sömn. Vet ni vad förresten? Jag somnade en liten stund efter lunchen vilket aldrig händer annars. Visserligen låg jag halvt på golvet men det var skönt att få vila ögonen lite. Nu är det dags att vila ögonen i sängen istället. Det är nog lite skönare skulle jag tro.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0