Fin sommarkvällidag har jag masserat och fått massage med en taggboll, rullat köttbullar och bakat bröd. Dessutom haft veckouppföljning, konstaterat att smaklökarna inte fungerar ordentligt och lite annat. Rastlös har jag också varit och blev glad när diskmaskinen blev färdig så att jag kunde tömma den. Även om jag har vant mig vid att inte få gå ut på dagarna så blir det jobbigare ibland. Så klart. Men så är det.

Det har varit en härlig sommarkväll. Jag har fixat i trädgårdslandet och såg att där var många röda jordgubbar så dem plockade jag snabbt. Brände mig på brännässlorna typ tre gånger också och skrek till varje gång men det fick det vara värt. Gallra bland grönsakerna gjorde jag också men gjorde ett misstag då jag trodde att jag drog upp morötter och undrade just varför de satt så tätt när jag insåg att det var dill jag drog upp. Idiot.

Lillasyster följde med mig när jag tog en tur på longboarden och nu tittar vi på film. Mamma och pappa har gjort oss sällskap. Så det har varit en bra kväll. Ångesten ligger där och gnager men jag ska försöka att inte ta ut det på sömnen. Sova behöver jag och det vet jag.

Imorgon blir det midsommarlunch och så. Lite småångest över det redan om jag ska vara ärlig men det är imorgon. Nu är nu.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0