Midsommarafton


Midsommarafton igår då. Jag blev genomblöt två gånger. Först på förmiddagen då jag var ute och plockade blommor och sen när vi var ute och red. Det regnade hela dagen fram tills typ halv fem. Då tittade äntligen solen fram och det blev kanonväder, och då gick jag ut och plockade fler blommor. Lite mysigare när solen värmde.
 
På kvällen tog jag på mig en klänning och åt midsommarmiddag med familjen. Sill, potatis, gräddfil, matjessilltårta, köttbullar (som jag hade gjort), ägg, rädisor och så vidare. Och senare jordgubbar och glass! Lite lagom ansträngade midsommar för min del. Energin var inte riktigt på topp, men det var däremot ångesten. Efter middagen tog jag snabbt av mig klänningen och gömde mig i lösa byxor och hoodtröja. Då räckte det med utmaning.
 
Jag är faktiskt nöjd med midsommarmiddagen. En liten klapp på axeln. Och jag ska inte radera bilderna från kameran utan hoppas på att jag i framtiden kan titta tillbaka på dem och se mig på ett annat sätt. Nu ska jag inte heller låta ångesten sätta stopp för att det här ska bli en bra dag. Jag vet att jag inte kan lita på mina ögon och känslor och får ta itu med det nästa vecka istället. Nu ska jag bara fortsätta göra det som jag vet är rätt. Så det så.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0