Ibland dras jag bara med


Jag är trött i huvudet men pigg i kroppen. Det är ingen jättebra kombo känner jag men så är det just nu. Förhoppningsvis blir kroppen trött snart också, bara jag sitter ner och tar det lugnt. Ingen studsmatta eller spring upp och ner nu, det är dags att varva ner. Tur att jag kan sova lite längre imorgon. Åh, det ska bli skönt!
 
Dagen tog en oväntad vändning då jag i förmiddags fick reda på att vi fick gå efter lunch och vilan om vi ville. Genast började tankarna snurra i en väldig fart och väga för- och nackdelar. Eftersom vi ändå inte skulle göra något speciellt på eftermiddagen så tog jag beslutet att gå tidigare. Midsommarlunchen var lite småjobbig (och mjölk uppvärmd av solen är inte gott!) men det gick väl bra. Efter vilan packade jag ryggsäcken med näringsdrycker och min pärm och då fick jag en tung last, vilket var mindre kul.
 
Jag och min tunga ryggsäck gick lite för långt genom Malmö. Sen missade jag bussen precis, bestämde mig för att gå och köpa mellanmål och missade då bussen igen. Då satte jag mig ner på marken i solen och väntade på nästa. Jag fick stå upp i en varm buss fullproppad med människor hela vägen till Trelleborg och sen gå till mammas jobb. När jag var framme satte jag mig tungt i en stol med ömma fötter och rygg. Innan vi åkte hem blev det en liten snabb titt i affärerna och sedan midsommarhandling bland alla andra människor. Halv sju var vi hemma. Vart tusan tog alla timmar vägen liksom?
 
Kvällen har varit lugn med grillning och fotbollstittande. Imorgon är det midsommarafton. Galet ju. Då ska jag plocka blommor, äta jordgubbar, rida och lite annat. Jag får se lite vad dagen har att bjuda på. Man vet ju aldrig riktigt...
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0