Kommer John Blund inatt?Inatt var en sån där natt då jag inte kunde somna. Jag låg och vände och vred på mig tills jag höll på att bli galen. Lyssnade på musik, löste korsord...och jag somnade tillslut och fick några få timmars sömn. Självklart var det säkert läkarbesöket som spökade så jag hoppas att jag får sova bättre inatt. Inatt vill jag inte ligga vaken och lyssna på min långsamma puls och vara rädd för att hjärtat ska stanna.

Hos läkaren blev det självklart ett besök på vågen. Den visade mindre siffror än min våg...men jag fick inte den där glädjekänslan som jag ofta fick innan. Istället undrade jag vad jag höll på med. Jag förstör ju min kropp och jag vill verkligen inte längre. Dessutom visade ett snabbt test att jag har svår ångest, men tack och lov har jag inte gått ner mig i någon djup depression (enligt det där testet i alla fall).

Arg på mig själv, anorexin och den dumma ångesten bestämde jag mig att för en gångs skull inte utesluta kolhydraterna från middagen och sen mysa med godis på kvällen. Vad hände? Jo, det kändes så bra när jag bestämde mig för det men nu sitter jag här med ångest. Såklart. Men jag VET att JAG har gjort RÄTT.

Lite packning har fått verka ångestdämpande. Nu önskar jag bara att magontet ska försvinna. Men snart blir det sängen och korsordslösande tills ögonen slocknar. Bäst så.


Sann glädje i somras.Kommentarer
Postat av: Linda

Jag undrar också om John Blund kommer och besöker mig. Har tagit sömnpiller.

Då kommer du snart till Skåneland.

2012-01-06 @ 00:46:28
URL: http://peaklinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0