Nu känner jag mig lite lättareNu kan jag äntligen andas ut lite grann. Idag fick jag träffa den läkare som satte diagnosen anorexi på mig den där hemska sommaren 2008. En bättre och mer förstående läkare får man leta efter. Hon förstod redan första gången jag träffade henne (då mamma tvingade dit mig) att det var anorexi det handlade om, även om jag vägrade erkänna det. Det var först andra gången jag var ärlig mot henne. Så det var skönt att prata med henne och hon sjukskrev mig och ska skicka remiss till Capio. Så nu känner jag mig lite lättare. Det är stor skillnad att prata med en läkare som förstår, för om läkaren inte förstår vad det handlar om är det meningslöst.

När jag ändå var i Skanör tog jag en liten promenad på stranden i Falsterbo. Väl där sköljde många jobbiga känslor över mig då jag mindes en särskilt varm sommardag då jag och en fin vän badade i det varma vattnet länge. Jag hoppas att du har det bra i himlen. Tiden går men du är fortfarande lika saknad. Tårarna rinner och det gör ont i hjärtat att jag aldrig kommer få träffa dig igen.

Nu måste jag göra lite nytta. Mammas blommor fryser så jag ska klä dom lite varmare.


Så många minnen...Kommentarer
Postat av: frida

Va vare som hände me din kompis? :/btw, Välkommen hem till KALLA sverige igen! Vi hade nog fan -15 grader igår. UVVA! Efter solsemester så förtjänar du me lite kyla! MEN i skåneland ha ni väl högst -1??! :P

2012-01-25 @ 17:12:57
URL: http://fridahelgessons.blogg.se/
Postat av: Lina

Så tacksam för att du bryr dej hjärtat,å för allt du ger.

Å jag är så glad att du äntligen har din läkare som är vettig,förstår å tar ag i saker å GÖR.

Din tur att vila nu å Hjälparnas tur att göra sitt jobb.Du har gjort mer än nog.Bara hoppas att de sätter fart!lerMådde som sagt bättre när jag var nyvaken,...å det var enbart därför,.nu ligger jag å kvider igen,patetisk sjuk sate.hihihHåller tummarna för dej fina Skånetös,

å tack igen.

Kärlek

från en annan skånetös,vi två äger

2012-01-25 @ 18:08:12
URL: http://sotfro.blogg.se/
Postat av: elin

En bra läkare som förstår avgör verkligen allt!!

2012-01-25 @ 18:18:02
URL: http://elinwkarlsson.blogspot.com
Postat av: Linda

Så skönt att det har löst sig.

2012-01-25 @ 19:11:10
URL: http://peaklinda.blogg.se/
Postat av: frida

näe men oj, jobbigt. :/men aa, okej då. visst havet kan faktiskt göra det LIIIITE kallare MEN absolut inte till norrlands-kyla. ^^ tänk va kul omdu hade fått vårt här uppe då hade du hatat vintern lika mycket som mej.. ;)

2012-01-25 @ 23:46:39
URL: http://fridahelgessons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0