Ingen otur idagIdag är det fredagen den trettonde. Jag brukar ha koll på sådana datum men jag såg det först när jag slängde en blick på kalendern imorse. Ingen direkt otur här i alla fall. Det har ordnat sig med Försäkringskassan och vi undvek att hamna i långa köer på motorvägen eftersom pappa såg att det stod helt stilla längre fram och svängde därför av tidigare. Så lite tur istället för otur.

Jag började dagen med att baka chocolate chip muffins. Ja, klockan åtta i morse stod jag och tog fram alla ingredienser. Anledningen var att lillasyster hade uttryckt sin önskan om chokladmuffins för någon dag sedan och då tänkte jag vara snäll och baka. Det passade extra bra att baka det just idag eftersom jag skulle komma med lunch till henne. Så det blev en glad överraskning!

Jag tänkte plåga min mage litegrann senare och smaka en muffins (är ju laktosintolerant, men får ta tabletter och se om det hjälper). Men nu ska jag titta vidare på På spåret. Jag måste berömma pappsen när han klarar en fråga, annars blir han ledsen haha.


Vart är vi på väg?Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0