Ibland tar det bara lite längre tidVarför ska allt vara så krångligt? Det räcker inte med att göra en sak utan det tillkommer två-tre stycken problem efter det. Jag fick träffa en läkare som verkade ha noll erfarenhet av ätstörningar och eftersom jag flyttar till helgen sjukskrev hon mig bara i två veckor (jag antar att det var därför). Så jag ringde i panik till vårdcentralen hemma och resultatet av det blev att jag får gå dit på måndag och lista mig och förhoppningsvis få en tid snabbt, vilket inte brukar vara det lättaste...men jag håller tummarna. Det löser sig på något vis tillslut. Det gör det alltid. Ibland tar det bara lite längre tid som jag så snällt har fått lära mig.

Jag har ringt ett antal samtal till under förmiddagen och nu är nog allt ordnat med flytten. Så det känns skönt i alla fall. Jag ska bara meddela hyresvärden att tjejen som ska flytta in i min lägenhet får göra det några dagar tidigare. Sen är allt klart.

Imorgon kommer mammsen och pappsen. Jag ska laga middag till dom har jag lovat. Måste tänka ut något bra men det blir nog något med kyckling. Funderar på att ha couscoussallad till...får se om jag hittar något gott recept. Förslag mottages gärna!

Nu ska jag sitta ner och andas ut en stund.


Trött jag idag...Kommentarer
Postat av: Lina i egen hög person

Men,ÅH,vad det ska vara krångel jämt!Hoppas det löser sej snabbt m vårdcentralen...det gör det nog.

.tips.ehm..DRAGONFISK fast mKyckling..hihihih....Nä,kyckling å CousCoussallad låter som en höjdare!Nu ska denna sjuke sate sova litta till,kääääääääärlek till dej fina Skånetös<3

2012-01-05 @ 15:35:53
URL: http://sotfro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0