Hejdå KalmarNu sitter jag i bilen på väg hem till Skåneland. Det har blivit mycket städning och packning de här två dagarna. Så klart. Det är jobbigt att flytta och det tar längre tid än man tror. Ni ska vet att det var så skönt när vi satte oss i bilen och allt var klart. Då kunde vi andas ut och jag fick en timmes välbehövlig sömn.

Igår eftermiddag tog vi paus från städandet och packandet och åkte till Öland. Vi körde söderut men dessvärre började det regna så det var lagom kul att köra. Innan vi lämnade Öland fikade vi på ett café i Färjestaden. Det var precis så som det ska vara med mysig inredning och hembakta kakor. Det rekommenderas om ni skulle råka befinna er i Färjestaden. Färjestadens hembageri tror jag att det hette.

Nu tror jag faktiskt att vi har kört in i Skåne. Innan vi kommer hem blir det ett stopp i Lund för att lämna av soffan hos storasyster. Sen raka vägen hem för att lasta av och därefter köra och lämna släpet.

Jag säger hejdå till Kalmar, och tack för den här tiden. Och ett stort HEJ till Skåneland. Det känns skönt att vara tillbaka. Nu ser jag framåt. Det kommer bli bra.


En fin dag i Kalmar.Kommentarer
Postat av: elin

Hej då! Hoppas det blir bättre för dig hemma i skåne:D

2012-01-08 @ 18:12:02
URL: http://elinwkarlsson.blogspot.com
Postat av: Linn

Fin blogg! :)

2012-01-08 @ 18:25:57
URL: http://gavryttarna.blogg.se/
Postat av: Lina

Jaaaaaaaadåeeeeeeee,då har vi balans i skåne igen,gillart!

Välkommen hem sssssssssssskånetösen!

Kärlek,najjt najjt

kraaaam

2012-01-08 @ 23:31:35
URL: http://sotfro.blogg.se/
Postat av: frida

åhhh.. MIN bild! Vars är kredden.. ooohoo?! Haha, näe jag har fortfarande jullov så hur det är i Sundsvall har jag ingen aning om.. ^^ Dock är det back in buisness på söndag, då är en månads jullov slut. :/ fyy va tiden gått fort. Men men du, sant. Man ska vara stolt för att man vågar testa. MEN va tycker du om journalistyrket? Tror du på det i framtiden?

2012-01-12 @ 22:11:09
URL: http://fridahelgessons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0