Idag log jagDet är inte vidare trevligt att börja dagen med nålstick. Att sedan sticket gör jätteont och att kroppen inte alls vill dela med sig av lite blod och att jag då får ligga där i en halv evighet gör liksom inte saken bättre. Och att anledningen till att jag var tvungen att bli nålstucken igen var på grund av slarv gör ju inte heller det saken bättre. Men jag överlevde och fick ett fint blåmärke.

Jag har varit på bra humör idag. Allt blir mycket lättare om det där leendet finns på läpparna. Det känns liksom i hela kroppen och jag vet dessutom att andra blir glada av att se mig glad. Igår mådde jag inte alls bra och vissa dagar är det så men idag bestämde jag mig för att inte låta gårdagens händelser förstöra fler dagar. Det fungerade bra tycker jag.

Jag tänker på ett helt annat sätt nu. Det har flera sagt till mig och jag märker av det själv också. Jag kan lättare släppa saker och fokusera på annat istället. Jag hoppas att det håller i sig för jag behöver verkligen det. Jag balanserar på en smal lina för tillfället och får hela tiden kämpa för att inte rädslan ska ta över och att jag då springer tillbaka.

Jag ska inte ge upp. Jag ska våga fortsätta gå framåt. Det är inte lätt, och som jag skrev igår så gör det förbannat ont att göra rätt, men jag måste och vill fortsätta min kamp. Jag ska vinna...

Kommentarer
Postat av: Linda

Var beställde du bolltäcket.

2012-04-05 @ 22:15:43
URL: http://peaklinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0