Egentligen har jag ingen energi allsIdag har jag varit pigg fastän jag egentligen har varit jättetrött. När jag är i det tillståndet brukar jag ibland bli lite sådär irriterande men jag tror att jag lyckades hålla det på en bra nivå idag. Istället försvann jag i mina tankar, slog mig på saker då och då, och la mig halvt på golvet för att sova. Jag har förresten börjat gå in i, slå mig och tappa saker alldeles för ofta. Det är inte sådär jätteroligt...

Imorgon är det tisdag och det betyder vägning. Den där vägningsångesten kommer alltid smygandes dagen innan mötet med vågen. Det blir 100 gånger svårare att äta och rastlösheten är extra stark. Men jag står emot allt vad jag kan. Jag har ätit lagad mat till middag (vilket förresten är ett av mina mål denna veckan) och jag ska inte ut och promenera nu ikväll. Jag var bara ute fem minuter med kameran innan för att jag trodde att jag skulle få en bra solnedgångbild. Det uppdraget misslyckades jag med.

Nu ska jag spela kort med familjen och sen äta kvällsmellis.
Stå ut i ångesten. Det är enda sättet.

Kommentarer
Postat av: Sara

Kämpa på nu Sofie! Ge järnet och ta dig ur skiten. Det går det går det går! Tänk vad fint livet kan vara <3

2012-04-03 @ 10:46:55
URL: http://sarabaara.blogg.se/
Postat av: Matilda

''Stå ut i ångesten, det är det enda sättet.'' Precis.. Jag känner inte dig alls men har följt din blogg ett tag nu och jag tror verkligen på att du kommer fixa det här. Det är inte något jag bara säger för att ha fått sagt det, utan du verkar vara en otroligt stark tjej! Du KAN och KLARAR mer än vad du tror, glöm inte det.

2012-04-03 @ 16:36:53
URL: http://jordgubbssaften.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0