Jag snubblade igenJag drömde mardrömmar inatt. Jag låg och vände och vred på mig långa stunder hela natten och kunde inte somna. Vägningen som spökade så klart, som alltid dagen innan jag ska ta klivet upp på den där helvetesvågen. Mardrömmen kändes så verklig. När jag vaknade var jag jätterädd och uppstressad och det tog ett stund innan jag förstod att det bara var en dröm. Det är skrämmande att en dröm som handlar om att jag har gått upp 3 kg får mig att bli så rädd och må så dåligt. Tur att jag kunde lägga mig under bolltäcket sedan och få lite sömn.

Jag är trött på att bli lurad. Gång på gång får jag en spark i magen och tappar andan. Sedan kommer besvikelsen. Och så börjar jag tvivla. Vägen känns evighetslång och det där berget jag måste bestiga och komma över känns nästintill omöjligt. Hur ska jag göra för att klara av det?

Trots alla sparkar, besvikelse och tvivel vet jag att jag måste fortsätta kämpa. Jag snubblar ofta, och kommer säkert göra det flera gånger om, men det finns bara en väg som är rätt. Den är lång men jag vet att det kommer vara värt kampen. Jag får dagligen höra att jag kommer klara av det och det får mig att orka fortsätta kämpa även när det är som mörkast.

Ni får mig att tro på att jag kommer klara det. Det betyder mer än ni tror. Tack!


Så här glad blev jag på påskafton när jag
hittade mitt påskägg! ;-)
Kommentarer
Postat av: Anonym

Kanske måste du bestämma dig för att under en period lita på andra (behandlare? familj?) och låta dem styra o ställa. Du vet hur du går tillbaka om de skulle va fel så inte farligt o pröva. Bestäm mig för att du själv inte har förmågan att bestämma vad som är bra för dig just nu. Alltså får andra göra det åt dig (då menar jag inte äsen)

2012-04-18 @ 07:43:55
Postat av: isa

var bra, hoppas du får den hjälpen du behöver denna gång. jag dricker 3nd/dag, aknske att det blir fyra nu om jag inte gått upp. kram

2012-04-18 @ 08:52:10
URL: http://cookiedough.blogaholic.se
Postat av: Olivia

Hej! Jag hittade till din blogg eftersom att jag såg att du hade läst Göteborgs Universitets kurs i Brighton - något jag är väldigt inne på att göra. Jag har en fråga som jag är väldigt nyfiken på. Kan du prata flytande engelska nu med den "rätta" dialekten? Eller blev det att man pratade mycket svenska med sina kurskamrater och inte fick med sig någon engelska hem i alla fall?

2012-04-18 @ 13:28:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0