Tankar i nattenDet är så mycket tankar och känslor som bubblar inom mig att jag inte vet hur jag ska formulera mig. Det är liksom för mycket så att allt bara blir ett stort kaos och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag känner mig ganska vilsen egentligen. Det kan låta konstigt men jag blir mest rädd när jag mår okej. Det borde kännas bra men jag tror att rädslan kommer eftersom det är en främmande känsla för mig. Anorexin vill inte att jag ska må bra och det är det som känns.

Oj, nu blev det rörigt. Jag borde inte sitta här mitt i natten och tänka på sånt här, jag borde ju faktiskt sova eller i alla fall ligga i sängen och försöka sova. Det jobbiga är att jag är pigg och inte har en tanke på att sova. Fast jag misstänker att jag tränger bort tröttheten eftersom ångesten bankar på mig och att inte få sova är ett straff...

Jag måste fokusera på det positiva. Det har faktiskt varit en ganska bra dag.
- Jag har fått höra att jag ser piggare ut.
- Jag har skrattat mycket.
- Jag har hjälpt lillasyster och hennes kompisar med deras film till skolan. Vem visste om mina dolda skådespelartalanger liksom? Inte riktigt så bra kanske, men det var kul att hjälpa till.

Så, sängen nu kanske.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0